Sletten skole afdeling Otterup

Afdeling Otterup er den store skole i Otterup by, beliggende Skolegade 12, 5450 Otterup.

Afdeling Otterup er opdelt i 2 afdelinger; Grundskole (0. - 6. klasse) og Udskoling (7. - 9. klasse). Her er også specialklasser.
Som fritidstilbud er der SFO, herunder også førskole. Der er klubtilbud for 3.-6. klasse i Aktivitetshuset, som også er beliggende i Otterup by, på adressen Søndergade 25, 5450 Otterup.

Afdeling Otterup har lyse og moderne lokaler. Der er smartboards i alle lokaler, og der undervises med IT, som en integreret del af undervisningen.

Hver morgen er der morgensamling i grundskolen (0. - 6.), hvor der udover fællesoplysninger er morgensang. I overbygningen (7. - 9.) er der fællessamling en gang om måneden.

I overbygningen (7. - 9.) er klasserne organiseret i linjer. A-klasserne er Natur & Sciencelinjen, B-klasserne er Sprog & Kulturlinjen og C-klasserne er Performancelinjen.

Der er skolebus til og fra skolen hver dag. Herudover cykler mange til skolen.