Linjer i udskolingen

Velkommen til et spændende tilbud i udskolingen på Sletten Skole. Som noget nyt skal kommende 7. årgang vælge sig ind på en af de tre nye linjer. Undervisningen i udskolingen vil have omdrejningspunkt i vores linjestruktur, og vi glæder os utroligt meget til at byde dig og dine forældre velkommen.

De tre udskolingslinjer vil give dig en enestående mulighed for at præge din egen skolegang.

På disse sider giver vi dig en enestående mulighed for at præge din egen skolegang. Vi giver her en kort beskrivelse af de tre linjers indhold og mål, og vi glæder os til at uddybe på det informationsmøde, vi afholder i januar måned, så du kan træffe dit valg af linje.

Linjetoning.

Sletten Skole tilbyder tre linjer for elever i kommende 7. klasse. Linjerne fortsætter til og med 9. klasse.

Alle elever i 6. klasse på Afdeling Nordvest, Afdeling Skovløkken og Afdeling Otterup, skal vælge en linje for deres år i udskolingen.

Vi håber, at eleverne fordeler sig ligeligt på de tre linjer, men vi kan desværre ikke garantere, at du får dit første ønske opfyldt.

Derfor skal du allerede nu overveje, hvilke to linjer, du kan se dig selv på. Der bliver dannet klasser ud fra linjevalget.

• Der er ingen faglige optagelseskrav.

• Alle linjer vil have omdrejningspunkt i linjens specielle didaktik.

• Undervisningen er tilrettelagt fleksibelt og motiverende.

• Hver linje får tilført ekstra linjetimer, som foregår på tværs af de tre årgange.

• Alle linkjer følger folkeskolens faglige krav og faglige mål, hvor alle fag dækkes på alle linjer.

• Der skal arbejdes med IT på alle linjerne samt bevægelse i alle fag.

• Der bliver dannet klasser ud fra linjevalget.

• Vi bestræber os på, at lejrskolen for 8. årgang er tæt beslægtet med linjens indhold.